Home / Uncategorized / Goedkope kinderkamers

Goedkope kinderkamers

Met weinig geld en een flinke portie creativiteit kan je toch erg mooie kinderkamers ontwerpen. Uiteraard dien je wel over de nodige portie handigheid te beschikken.

1) Creëer mini kunstwerkjes op de muur

kinderkamer1

 

Een simpele laag verf en vervolgens de muur decoreren met leuke foto’s en pastelkleurige kadertjes; Altijd een succes. Totale kostprijs +- 100 EUR (enkel de kaders)

2) Decoreer aan de hand van patronen

kinderkamers2

Denk aan bloemen, kleurrijke kussens en knuffels. De muur kan je afwerken met leuke kaders en eventueel bijpassende muurstickers. Altijd leuk, is een kleurrijk vloerkleed, dat zorgt gegarandeerd voor wat sfeer.

3) Gebruik individuele items die je doorheen de tijd hebt verzameld.

kinderkamers3

Eenvoudig op ze zetten: een aantal planken monteren op de muur, en deze decoreren met leuke items die je doorheen de tijd hebt verzameld: een aantal boeken, fotokaders, een knuffel, een mandje… Het geheel creëert een kleurrijke, gezellige sfeer.

4) Zeg het met boeken

kinderkamer4

Het hoeft niet altijd ingewikkeld of creatief te zijn. Je kan je kinderkamer ook fleurig maken door deze te versieren met kinderboeken. Die zijn doorgaans voorzien van leuke kaften en zorgen voor een jonge, hippe sfeer in de kamer.

5) Gebruik overal dezelfde tinten

kinderkamer5

Heel eenvoudig te bewerkstelligen: je kan ervoor zorgen dat je verschillende tinten laat terugkomen in de kinderkamer. Bijvoorbeeld: een muur in paarstinten en dezelfde tintne laten voorkomen in de decoratie (muurkaders, nachtlampje) en het dekbedovertrek en kussenlaken. Eventueel nog dezelfde touch in het tapijt en klaar is kees!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top